GS Stroy
Строителна фирма, строително оборудване под наем в град Плевен

Ремонт на покриви

ремонт на покриви ПлевенНие от фирма Джи Ес Строй ЕООД разполагаме с професионалисти с богат опит в ремонт и изграждане на покриви.

Притежаваме, опита и уменията, които са необходими да предоставим на всеки свой клиент крайният резултат, който те очакват.


Преди да стартираме процесът по ремонта на Ващият покрив , ще извършим предварителен оглед , за да разберем какъв е обема на работа и да Ви изготвим най - доброто предложение.


Материалите с които може да се извърши ремонта на покрива са изключително голям брой. За това преценете добре и направете избор между керемиди ,
битумни керемиди , рулонна хидроизолация , естествен камък , летви и други.


Разбира се , можете да се консултирате с Нас допълнтелно , ако не се чувствате сигурни в избора си.


Изберете фирма Джи Ес Строй ЕООД , за да се чувствате спокойни и сигурни в ремонтът на Вашият покрив.
Този тип инвестиция , не е като да си вземете нов чифт обувки или пък дрехи. Тази услуга трябва да бъде извършена правилно и най - вече професионално , за да бъде устойчива във времето и с подходящ външен вид.


Нашата цел е да Ви предоставим качество и различни варианти за изпълнение на задачата , според Вашите изисквания, изпълнение на проекта в срок и една широка усмивка от Ваша страна.


По време на консултацията, от която имате нужда, нашите майстори могат да Ви предоставят БЕЗПЛАТНА ОЦЕНКА за изпълнение на покрива Ви.
Не се колебайте , а се свържете с Нас - Джи Ес Строй ЕООД по скоро , защото графикът се запълва бързо.


Нашата крайна цел е Вашето удовлетворение !